bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Vali Zülkif Dağlı Vatandaşlarla Buluştu

SAMSUN

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Beylik Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Beylik Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ TEK TEK DİNLEDİ

Vali Zülkif Dağlı, gerçekleştirdiği mahalle ziyaretinde 19 Mayıs Muhtarlar Derneği Başkanı ve Beylik Mahallesi Muhtarı Salih Karakartaldan mahallenin mevcut durumu ve sorunları hakkında bilgi aldı.

Beylik Mahallesini ziyaret etmesinden duydukları memnuniyeti ifade eden Beylik Mahallesi Muhtarı Salih Karakartal, mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini dinleyen Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlıya teşekkür etti.

19 Mayıs ilçe ziyaretinde vatandaşlarla sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, vatandaşlarımızın talep ve ihtiyaçlarını bu tür ziyaretler ile bizzat yerinde gördüklerini belirterek, "Milletimizle biraraya gelmekten ve onları yerinde dinlemekten mutluluk duyuyorum. İlçelerimize önümüzdeki süreçlerde ziyaretlerimizi devam ettireceğiz" şeklinde konuştu.

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlının Beylik Mahallesine gerçekleştirdiği ziyarete 19 Mayıs Kaymakamı İbrahim Civelek, 19 Mayıs İlçe Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, 19 Mayıs İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Serkan Kalınbacak, 19 Mayıs İlçe Emniyet Müdürü Kenan Bıyık eşlik etti.

HARUN YAZICI

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.