bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Vali, Madalya Kazanan Sporcuları Ödüllendirdi

SAMSUN

Olimpiyat ve dünya şampiyonalarında madalya kazanan milli sporcular Samsun Valisi Hüseyin Aksoy'u makamında ziyaret ettiler.Bulgaristan'ın Sofya ve Albena kentinde yapılan olimpiyat ve dünya şampiyonalarında branşlarında madalya kazanan sporcular,...

Olimpiyat ve dünya şampiyonalarında madalya kazanan milli sporcular Samsun Valisi Hüseyin Aksoy'u makamında ziyaret ettiler.

Bulgaristan'ın Sofya ve Albena kentinde yapılan olimpiyat ve dünya şampiyonalarında branşlarında madalya kazanan sporcular, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy'u makamında ziyaret etti. Vali Aksoy, İşitme Engelliler Olimpiyatlarında Açık sıklette ve 100 kiloda 1. olan Samet Bulut, 60 kiloda 3. olan Şenol Aydın ile Dünya Yıldız ve Genç Bayanlar Boks Şampiyonası'nda 51 kiloda 2. olan Neriman Istık ve +80 kiloda 2. olan Melike Çakar'a branşlarında göstermiş oldukları başarılarından dolayı altınla ödüllendirdi.

Sporcuları tebrik ettiğini söylen Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, "Hepinizi tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. Umuyorum ki sizlerin bu başarısı diğer sporcularımıza da örnek oluşturacaktır. Onlar da bu anlamda daha iyi çalışmaları birlikte yürütürler. Sizleri yetiştiren antrenörlerinize ve sizlere destek sağlayan ailelerinize çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki dönemde Samsun bir spor kenti olma yolunda hem tesisleri itibariyle, hem de yetiştirdiği sporcuları itibariyle yerini alacaktır. Sizlerin başarıları da bu noktada önemli bir dönüm noktası oluşturacaktır. Ben tekrar sizleri kutluyorum. İnşallah bu başarılarınız bundan sonrada devam edecektir" dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.