bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Vali Dağlı ve Vekil Kırcalı’dan Bafra Devlet Hastanesine Ziyaret

SAMSUN

Samsun Valisi Zülkif Dağlı, "Maalesef koronavirüse yakalanan vatandaşlarımızın karantinadan çıkıp gezdiklerini, temaslı olan vatandaşlarımızın durumlarını gizlediklerini duyuyoruz" dedi.

Samsun Valisi Zülkif Dağlı, "Maalesef koronavirüse yakalanan vatandaşlarımızın karantinadan çıkıp gezdiklerini, temaslı olan vatandaşlarımızın durumlarını gizlediklerini duyuyoruz" dedi.

Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ile birlikte Bafra Devlet Hastanesini ziyaret ederek Başhekim Dr. Ahmet İsmailoğlu'ndan yürütülen aşı çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.

Çevre ilçeler ile birlikte günlük ortalama 1000 testin yapıldığı Bafra Devlet Hastanesi çalışanlarına işlerinde kolaylıklar dileyen Vali Dağlı, “Canları pahasına görev yapan sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere hep birlikte koronavirüse karşı bir mücadele veriyoruz. Samsunlu hemşerilerimizden isteğimiz bizlere bu mücadelede yardımcı olmaları, maalesef koronavirüse yakalanan vatandaşlarımızın karantinadan çıkıp gezdiklerini, temaslı olan vatandaşlarımızın durumlarını gizlediklerini duyuyoruz. Bir müddet daha dikkatli olmaya devam edeceğiz. Unutmayalım sizlerin desteği olmadan bu mücadelede başarılı olamayız” dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı da yaptığı açıklamada; “Samsun Valimiz Doç.Dr. Zülkif Dağlı, Bafra Kaymakamımız Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkan V. Murat Cevahir, Belediye Başkan yardımcımız Ahmet Tokgöz, İlçe Bşk.V. İsmail Dağ ve Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Göksel Başar, Bafra Devlet Hastanesini ziyaret ederek Başhekim Dr. Ahmet İsmailoğlu'ndan yürütülen aşı çalışmaları ile ilgili bilgi aldık. Çevre ilçeler ile birlikte günlük ortalama 1000 testin yapıldığı Bafra Devlet Hastanesi çalışanlarına işlerinde kolaylıklar diledik. Rabbim, tüm hastalarımıza şifalar versin” şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.