bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Vali Dağlı; Samsunlu Rehber Öğretmenlerle Buluştu

SAMSUN

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, gönüllü olarak depremzede öğrenciler ile vatandaşlara psikolojik destekte bulunan rehber öğretmenlerle buluştu.

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, koordinatör olarak görevli bulunduğu ve depremin yaralarının devlet-millet dayanışmasıyla sarılmaya devam edildiği Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesine Samsun’dan gönüllü olarak gelen ve depremzede öğrenciler ile vatandaşlara psikolojik destekte bulunmak üzere çalışmalar yürüten 35 rehber öğretmen ile bir araya geldi.

Samsun Valiliğinden yapılan açıklamada; “Deprem nedeniyle ortaya çıkan maddi kayıpların ilk andan itibaren yürütülen çalışmalarla kısa sürede telafi edilecek olduğuna yürekten inandıklarını ifade ederek, afetin insanlar üzerinde oluşturduğu psikolojik etkilerin ise kimilerinde uzun süreler devam edebildiğini, bu nedenle de psikososyal destek çalışmalarının büyük bir önem arz ettiğini dile getiren Sayın Valimiz, gönüllü olarak Elbistan’a gelen ve bu büyük travmayla mücadelelerinde depremzedelerimize tüm bilgi ve tecrübeleriyle destek olan rehber öğretmenlerimize teşekkür edip, çalışmalarında kolaylıklar diledi” ifadeleri kullanıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.