bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Vali Aksoy, Samsun Tso’yu Ziyaret Etti

SAMSUN

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'nu ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Vali Aksoy, "Samsun TSO önemli...

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'nu ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Vali Aksoy, "Samsun TSO önemli bir kurumumuzdur. TSO bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da Samsun'un sosyal ve kültürel hayatında önemli bir yeri olan kurumlarımızdan birisidir. Ben, sizlerin şahsında seçilen meclis üyelerimize ve yönetim kurulumuza başarılar diliyorum. Geçmiş dönemde birlikte yürüttüğümüz önemli çalışmalar olmuştu. Bu dönemde de yine aynı şekilde odayla birlikte yürüteceğimiz önemli çalışmalarımız olacaktır. Bunlardan birisi de lojistik köy çalışmamızdır. O konuda da önemli mesafeler aldık. Bu ve buna benzer önemli konularda hep birlikte koşuşturmaya devam edeceğiz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ise her zaman Samsun için çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.