bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Vali Aksoy, Defterdarlığı Ziyaret Etti

SAMSUN

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Samsun Defterdarlığı’nı ziyaret ederek, Defterdar Hayati Dinç'ten çalışmalar hakkında bilgi aldı.Vali Hüseyin Aksoy, Samsun Defterdarı Hayati Dinç ve kurum müdür yardımcıları tarafından karşılandı. Ziyaret...

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Samsun Defterdarlığı’nı ziyaret ederek, Defterdar Hayati Dinç'ten çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Hüseyin Aksoy, Samsun Defterdarı Hayati Dinç ve kurum müdür yardımcıları tarafından karşılandı. Ziyaret esnasında Samsun Defterdarı Hayati Dinç yaptığı konuşmasında, “Samsun Defterdarlığı olarak tek amacımız, gerek kamu kurum ve kuruluşlarına gerekse sivil toplum kuruluşları ile tüm vatandaşlarımıza görev alanımıza giren konularda doğru bilgi vermek, güvenilir, güler yüzlü ve kaliteli hizmet sunarak tüm yararlanıcıları memnun etmektir. Ziyaretleri ile bizleri onurlandıran Sayın Valimize şahsım ve görev arkadaşlarım adına teşekkür ederim” dedi.

Daha sonra Samsun Defterdarlığı yeni hizmet binasında incelemelerde bulunan ve Samsun Defterdarı Hayati Dinç’ten çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Hüseyin Aksoy, Defterdar Hayati Dinç’e teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

İncelemelerden sonra Vali Aksoy, Samsun Defterdarlığı binasından ayrıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.