bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Uzunkız Derneği’nden "Doğaya Ve İnsana Saygı" Etkinliği

SAMSUN

Uzunkız Yaylası Yardımlaşma Derneği Başkanı Aydın Coşkun ve Gençlik Kolları ile birlikte Pendik Belediyesi'nin Aydos ormanı mesire yerinde düzenlemiş olduğu "Doğaya ve İnsana Saygı" sloganıyla çöp toplama kampanyasına katıldı.

İstanbul'da faaliyet gösteren YADEF üyesi Yakakent ilçesi Uzunkız Yaylası Yardımlaşma Derneği Başkanı Aydın Coşkun ve Gençlik Kolları ile birlikte Pendik Belediyesi'nin Aydos ormanı mesire yerinde düzenlemiş olduğu "Doğaya ve İnsana Saygı"sloganıyla çöp toplama kampanyasına katıldı.

Dernek Gençlik Kolları üyeleri; "Temiz bir Aydos İstiyoruz", Biz Doğayı Korudukça, Doğada Bizi Korur", "Sağlıklı Yaşam, Sağlıklı Çevre ile Olur" sloganlarının yazılı olduğu pankartlarla Pendik Aydos ormanları mesire yerinde çöp toplamaya eşlik ederek çevre kirliliğine dikkat çektiler.

Yakakent ilçesi Uzunkız Yaylası Yardımlaşma Derneği Başkanı Aydın Çoşkun, "Pendik için yola çıktık. Amacımız gençlerimize çevre duyarlılığı kazandırmak ve yaşadığımız Pendik ilçesinin sorunlarına destek olmak ve güç birliğiyle projeler üretmektedir.

Bugün gerçekleştirdiğimiz Çöp toplama etkinliğimize destek veren Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin ve değerli hemşerimiz Emin Kocaya çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.