bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

"Ülkemizi Daima Daha İleri Taşıyacağız”

SAMSUN

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Salıpazarı, Ayvacık ve Çarşamba ilçelerinde programlar gerçekleştirdi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Salıpazarı, Ayvacık ve Çarşamba ilçelerinde programlar gerçekleştirdi.

İlçe belediyelerini ve AK Parti ilçe başkanlıklarını ziyaret eden Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, yürütülen projeler ve parti çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu. Halka en iyi hizmet noktasında buluşmalar gerçekleştiren Yılmaz, bilgi ve tecrübe paylaşımı toplantıları düzenledi. İlçe gezilerindeki esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde ise görüş ve öneriler dinledi.

Programlarda açıklamalarda bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, hasbi ve gönül odaklı çalışmanın önemine dikkat çekti.

AK Parti teşkilatlarının ve yerel yönetimlerinin büyük bir koordinasyon içerisinde halkın görüş ve önerileri doğrultusunda hareket ettiğini vurgulayan Yılmaz, “Hepimiz bir bütünüz, odak noktamız halkımıza en iyi hizmet” dedi.

Hiçbir kişisel hesabın dava içerisinde yer almadığını ifade eden Yılmaz, “Şehirlerimizde büyük bir koordinasyon, istişare ve birliktelik ortamı devam ediyor. Bizlerde teşkilatlarımızla, yerel yönetimlerimizle buluşarak çalışmalarına gönülden katkı sağlıyoruz. İlçelerimize gerçekleştirdiğimiz her bir ziyarette bilgi ve tecrübelerimizi aktarıyor, halkımıza en iyi hizmet noktasında aksaklık olmaması için istişarelerde bulunuyoruz.” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ülke için, vatandaşlar için ortaya koyduğu büyük vizyonun aksamadan devam etmesi için gönülden mücadele edildiğini vurgulayan Yılmaz, “İlk günkü aşkla bu kutlu yolda siyaset yapıyoruz. Her bir teşkilat üyemizin ortaya koyduğu özveri, bizleri gururlandırıyor. Özelikle geçtiğimiz şu zor dönemlerde bir dakika bile durmak gibi bir düşüncemiz olmamalı. Türkiye kendine büyük hedefler ortaya koydu, önüne koyulan birçok engel aşıldı. Allah’ın izniyle, hepimizin güç birlikteliyle daha ileri gideceğiz.” şeklinde konuştu.

Ev ziyaretleri de gerçekleştiren Yılmaz'ın programlarında Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Ayvacık Belediye Başkanı Halil Kalaycı, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, AK Parti İlçe Başkanları İsmail Yaman, Ali Yiğit, Taner Özden, İl Başkan Yardımcısı Mahmut İşbilir, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Nihat Soğuk ve teşkilat üyeleri yer aldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.