bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

TÜGVA’dan Karaduman’a Hayır Olsun Ziyareti

SAMSUN

TÜGVA Samsun İl Yönetimi, AK Parti İl Başkanlığı görevine atanan Avukat Hakan Karaduman’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

TÜGVA Samsun İl Yönetimi, AK Parti İl Başkanlığı görevine atanan Avukat Hakan Karaduman’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Samsun İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiri İl Başkanlığı görevine atanan Avukat Hakan Karaduman’ı ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

AK Parti İl Başkanlığı’nda gerçekleşen ziyarette TÜGVA İl Temsilcisi Hakan Durmuşoğlu ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. TÜGVA adına, İl Başkanı Avukat Hakan Karaduman’a görevinde başarılar dileyen İl Temsilcisi Durmuşoğlu, “Sayın Karaduman’ın dinamizmi ve enerjisi bize ufuk verdi. Allah yolunu açık etsin.” dedi.

TÜGVA çalışmaları hakkında bilgi veren Hakan Durmuşoğlu, ilçe temsilciliklerinin oluşturulması, okullarda öğrencilerle buluşulması ve sosyal faaliyetler gibi konulara değindi.

TÜGVA’nın tek amacının tüm gençliği hiçbir ayrım gözetmeden kucaklamak, onların gelecek nesillere donanımlı, milli ve manevi duygularla emin adımlarla ilerlemelerine yardımcı olmak olduğuna dikkat çeken Durmuşoğlu, “Çalışmalarımızla eller birleşiyor, gönüller perçinleşiyor. Vakıf olarak özellikle eğitim başta olmak üzere, öğrencilerimize her türlü imkanı sunmaya çalışıyoruz. Hiçbir beklenti olmadan var gücümüzle, genel merkezimizin direktifleri, misyonlarımız, hedeflerimiz doğrultusunda sahada çalışıyoruz. Tabi bu çalışmaları yürütürken birçok desteklerde alıyoruz. Şehrimizin önemli temsilcilerinin bizlerin yanında olduğunu görmek, daha şevkle çalışmamıza katkı sağlıyor. Avukat Hakan Karaduman, gençliğin içinde yetişmiş ve çok değer veren bir isim. Görevinin hayırlı olmasını, başarılarının devamını temenni ediyoruz.” diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Avukat Hakan Karaduman ise, gençliğin kendileri için vaz geçilmez olduğunu belirterek, parti olarak ta her zaman yanlarında olduklarını ifade etti. Gençliğe parti içerisinde her kademene görevler verildiğine vurgu yapan Karaduman, “Gençlik bizim teminatımızdır.” diye konuştu.

Ziyaret sonunda TÜGVA Temsilcisi Hakan Durmuşoğlu, İl Başkanı Avukat Hakan Karaduman’a Hilye-i Şerif hediye etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.