bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Tokat STO Başkanı'ndan TÜRSAB'a Ziyaret

SAMSUN

Tokat TSO ( Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Çelik, geçtiğimiz günlerde yapılan seçimle güven tazeleyen TÜRSAB Batı Karadeniz BTK (Bölge Temsil Kurulu) Başkanı Yılmaz Uzunlar'ı ziyaret etti.

Tokat TSO ( Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Çelik, geçtiğimiz günlerde yapılan seçimle güven tazeleyen TÜRSAB Batı Karadeniz BTK (Bölge Temsil Kurulu) Başkanı Yılmaz Uzunlar'ı ziyaret etti.

Beraberinde Tokat İl Özel İdaresi Turizm Tanıtım Müdürü Seyit Ali Kindan ile birlikte gerçekleştirilen ziyarette SAMTİAD Başkanı Mustafa Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

TÜRSAB BTK Başkanı Yılmaz Uzunlar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını belirten Tokat TSO Başkanı Ali Çelik," Turizm önemli bir gelir kaynağı. Biz de Tokat'ta turizmi geliştirmek,6 bin yıllık tarihi, 14 medeniyete ev sahibi yapan ve bu kültürleri ve eserleri hala canlı olarak yaşatan önemli bir destinasyon olan Tokat'ın turizmini geliştirmek, tanıtımını yapmak ve ziyaretçi sayısını artırmak için bir dizi çalışmalar yapıyoruz.

Bu çalışmalarımızda Turizm acentalarının katkısı ve desteği çok büyük. Bugün seçimi yeniden kazanarak güven tazeleyen TÜRSAB Batı Karadeniz BTK Başkanımız Yılmaz Uzunlar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendisinde Tokat'ın tanıtımı ve turizminin gelişmesi için katkı ve destek beklerken, ortak yapabileceğimiz çalışmaları da konuştuk." dedi.

TÜRSAB Batı Karadeniz BTK Başkanı Yılmaz Uzunlar da ziyaretten duyduğıu memnuniyeti belirterek, "Tokat TSO Başkanımıza ziyaretleri için çok teşekkür ederim. TÜRSAB olarak Bölge ve illerimizin turizmlerinin gelişmesine, tanıtımına, altyapı çalışmalarının hızlandırılmasına elimizden geldiğince katkı sağlamaya hazırız.

 İk etapta Türkiye genelinde önemli acenta yetkililerini Tokat'a getirerek İnfo çalışması yapma düşncesindeyiz. Daha sonra Başkanımız ve Tokat'ın yetkilileri ile yapılacak her çalışmaya destek vermeye hazırız." diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.