bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Tobb Ve Samsun Tso’dan Ortak Gıda Yardımı

SAMSUN

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), her yıl olduğu gibi bu yıl da TOBB işbirliği ile Ramazan ayında ihtiyaç sahibi bin aileye gıda yardımında bulundu.Samsun Ticaret ve Sanayi Odası ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) her yıl olduğu...

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), her yıl olduğu gibi bu yıl da TOBB işbirliği ile Ramazan ayında ihtiyaç sahibi bin aileye gıda yardımında bulundu.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi aileleri unutmadı. Ramazan ayı dolayısıyla 500 adet paketi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden olmak üzere toplam bin ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımında bulunuldu.

İhtiyaç sahipleri, içerisinde toz şeker, mercimek, pirinç, makarna, çay, sıvı yağ, nohut olmak üzere toplam 7 çeşit temel ihtiyaç malzemesi bulunan erzak paketlerini verilen kupon karşılığında anlaşmalı marketlerden aldılar. İhtiyaç sahibi aileler, her Ramazan ayında kendilerine yardım elini uzatan TOBB ve Samsun TSO yetkililerine teşekkür etti.

Yorumlar (1)

Hülya yetisen 4 Hafta Önce

Gida yardim kolisi

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.