bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Tertip Komitesi Üçüncü Toplantısını Yaptı

SAMSUN

Alaçam Ziraat Odası ve Muhtarlar Derneği tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Tarım Festivali ve Yağlı Pehlivan Güreşleri için tertip komitesi üçüncü kez bir araya geldi.

Alaçam Ziraat Odası ve Muhtarlar Derneği tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Tarım Festivali ve Yağlı Pehlivan Güreşleri için tertip komitesi üçüncü kez bir araya geldi.

Alaçam Ziraat odası ve muhtarlar derneği tarafından bu yıl üçüncüsü Düzenlenecek olan Tarım Festivali ve Yağlı Pehlivan Güreşleri Tertip Komitesi üçüncü toplantısını Gökçeboğaz Sınırlı Sorumlu Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifinde kahvaltı programında Genel Müdür Osman Tural, Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Bedir, Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Sönmez ve tertip komitesi üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi. 13 Temmuz 2022 Çarşamba günü Alaçam Geyikkoşan Güreş alanında bu yıl 3. yapılması planlanan tarım festivali ve yağlı pehlivan güreşlerinde yaklaşık 40 ünlü güreşçinin katılımı sağlanacak.

PTT Eski Genel Müdürü ve Danıştay Üyesi Emeklisi Osman Tural, İlçemizde bu yıl üçüncüsü düzenlenen Ziraat Odası ve Muhtarlar Derneğinin Tarım festivali ve Yağlı pehlivan güreşlerine ilçemiz adına her türlü destek ve katkı sağlayacağını söyleyerek tüm hemşehrilerimi bu güzel organizasyonda 40 ünlü başpehlivanın katıldığı güreşlere davet ediyorum dedi.

2019-2022 yılı Güreş ağası Turgut Şahin, 13 Temmuz’da ilçemizde yapılacak olan Tarım Festivali ve Yağlı Pehlivan Güreşlerinde her türlü desteği sağlayacağını belirterek birlikten güç doğar dedi.

Tertip komitesinin kendi arasında yapması gereken bütün detaylar konuşuldu, herkesin yapacağı görevler belirlendi. Son toplantıyı ise güreşlere iki gün kala tekrar görüşülmek üzere toplantı sona erdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.