bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Tekkeköy'e Diş Hastanesi

SAMSUN

Tekkeköy Belediyesi'yle Samsun Sağlık İl Müdürlüğü'nün imzaladığı protokol ile Samsun Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Semt Polikliniği yakında Tekkeköy'e açılıyor.1996 yılında Tekkeköy Belediyesi hizmet binası olarak yapılan...

Tekkeköy Belediyesi'yle Samsun Sağlık İl Müdürlüğü'nün imzaladığı protokol ile Samsun Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Semt Polikliniği yakında Tekkeköy'e açılıyor.

1996 yılında Tekkeköy Belediyesi hizmet binası olarak yapılan ve hiç kullanılmadan sahipsiz bir biçimde kendi kaderine terk edilen üç katlı bina gerekli tadilatların ardından Tekkeköy Eğitim Kültür ve Sağlık Merkezi olarak hizmete açılmıştı. Binanın üçüncü katında birçok alanda kurslar ve eğitimler veriliyordu. Binanın ikinci katına ise gerekli çalışmalar ve imzalanan protokol ile Diş Sağlığı Hastanesi semt polikliniği açılıyor. Poliklinikte yedi tane diş odasında 7 diş hekimi hizmet verecek. Tam teşekküllü polikliniğin önümüzdeki aylarda hizmete gireceği öğrenildi.

Tadilat ve inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin,”Sağlık alanında ilçemizde birçok hizmete imza attık. İlçemize yaraşır Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 istasyonu yapıp Sağlık il Müdürlüğü'ne devrettik. Şimdi de Samsun Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nin semt polikliniğini ilçemize kazandırıyoruz. Binanın içinde tadilat ve inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Burada diş hastalıklarının tamamına müdahale edecek 7 diş hekimi görev yapacak. Diş çekimi, dolgu, bazı diş operasyonları, kanal tedavisi gibi daha bir çok diş sorununun tedavisi bu poliklinikte yapılacak. Tam teşekküllü diş hastanemiz iki üç aya kadar hizmete açılacak. Bizim için halkımızın sağlığı her şeyin üstündedir. Şimdiden diş polikliniği ilçemize, halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.