bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Tekkeköy Belediyesi Yeni Hizmet Binasının Temeli Atılıyor

SAMSUN

Tekkeköy Belediyesi yeni hizmet binasının temeli 26 Ekim Cumartesi günü saat 15.00’te düzenlenecek törenle atılacak. Temel atma töreninin ardından Yaşar Doğu Kapalı Spor Salonu’nda saat 18.00’de Gülben Ergen sahneye çıkacak.Tekkeköy...

Tekkeköy Belediyesi yeni hizmet binasının temeli 26 Ekim Cumartesi günü saat 15.00’te düzenlenecek törenle atılacak. Temel atma töreninin ardından Yaşar Doğu Kapalı Spor Salonu’nda saat 18.00’de Gülben Ergen sahneye çıkacak.

Tekkeköy Belediyesi tarafından yapılan yeni hizmet binası Samsun-Ordu karayolu üzerinde Yeni Samsun Spor Stadyumu’nun karşısına yapılıyor. Keşif bedeli 12 milyon 483 bin 563 lira olan yeni belediye hizmet binasının yapım işini yapılan ihale sonucunda 10 milyon 365 bin liraya ihale edildi. 14 bin 400 metrekare inşaat alanı olan yeni hizmet binası 18 ay (550 günde) teslim edilecek.

Yeni hizmet binası hakkında bilgi veren Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin, “Yeni hizmet binamız, Samsun Ordu Karayolunu üzerinde Yaşar Doğu Spor Salonu ile yeni Samsunspor Stadyumu’nun karşısına, Samsun ve Tekkeköy’ün en güzel yerine yapılıyor. 16 bin metrekarelik bir arazi üzerine yapılacak olan yeni modern hizmet binamızın inşaat alanı 14 bin 400 metrekareden oluşuyor. 12 milyon 483 bin 563 lira keşif bedeli olan yeni hizmet binamız 10 milyon 365 bin liraya ihale edildi. Yeni hizmet binamız (18 ayda) 550 günde tamamlanacak” dedi.

“GELİŞEN, DEĞİŞEN TEKKEKÖY İLÇEMİZİN AYNASI OLACAK”

Yeni hizmet binalarının üzerinde sürekli dönen bir dünya küresi ve elinde mızrak olan taş devri insanı motifi yer alacağını belirten Başkan Tekin, “Belediye meclis salonlarının ve sosyal hizmet alanlarının olduğu kısmın üzerinde kubbeli bir çatı örtüsü olacak. Kubbenin üzerinde ise Anadolu kaplanı heykeli yer alacak. Tekkeköy’ün sahip olduğu tarihi özellikleri belediyemizin yeni hizmet binasında kullanarak ilçenin tarihi yapısını vurgulamak istedik. Yeni hizmet binamız bizim için amiral bir projedir. Yapılacak yeni hizmet binası ilçenin tüm ihtiyacını karşılayacak şekilde önümüzdeki 50 yıla hizmet verecek şekilde tasarlandı ve planlandı. Ayrıca Tekkeköy Belediyesi’nin dağınık yerlerdeki hizmet birimleri de yeni bina ile aynı çatı altında toplanacak. Teknolojik alt yapıya sahip bir binada hep birlikte daha bir çok ilke ve güzel hizmetlere imza atacağız. Allah’ın izniyle 26 Ekim Cumartesi günü saat 15.00’te görkemli bir tören ile yeni hizmet binamızın temelini atmış olacağız. Temel atma töreninin ardından Tekkeköy Yaşar Doğu Kapalı Spor Salonu’nda Gülben Ergen bir konser verecek. Tüm vatandaşlarımı ve Samsunlu hemşehrilerimi bu ortak coşkuyu birlikte yaşamaya davet ediyorum. Yeni hizmet binamız ilçemize ve halkımıza hayırlı olsun" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.