bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Sterilizasyon ve Dezenfeksiyon Çalışmaları Sürüyor

SAMSUN

Bafra Belediyesi korona virüsüne karşı ilçe genelinde sterilizasyon ve dezenfeksiyon çalışmalarına düzenli olarak devam ediyor.

Bafra Belediyesi korona virüsüne karşı ilçe genelinde sterilizasyon ve dezenfeksiyon çalışmalarına düzenli olarak devam ediyor.

Toplum sağlığına büyük önem veren Bafra Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından ilçedeki başta kamu binaları ve bağlı birimleri olmak üzere tüm toplu yaşam alanlarında dezenfekte işlemlerini belirlenen periyodla sürdürüyor.

Yapılan çalışmalarda; bakterilere ve virüslere karşı tam etkili dezenfeksiyon bileşenleri koruyucu ve önleyici olarak kullanılıyor.

İlçede bulunan; Bankalar, PTT, SASKİ, Müzeler, Gençlik Spor Bakanlığına ait Spor alanları ve idarî binalar, Camiiler, Askerlik şubesi ve Jandarma Komutanlığı’nda sterilizasyon ve dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştirildi.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç; “Kaymakamlığımız ile birlikte Bafra’nın korona virüsüne karşı daha tedbirli olabilmesi için ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyoruz. Tüm ekipler koordineli olarak hareket ediyor ve daha önceden gerçekleştirilen programla sterilizasyon ve dezenfeksiyon çalışmaları yapılıyor. Ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de sağlık çalışanlarımız cansiperane bir çaba içerisindeler. Sağlık Bakanlığımızın yürüttüğü tedbirler kapsamında bizlerde üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.