bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Şiir Akşamları 4. Sezonuna Başladı

SAMSUN

Atakum Belediyesi kültür hizmetlerinden biri olan, Cafer Kalyoncu yönetimindeki Atakum Şiir Akşamları 4. sezonunun startını verirken, müdavimlere bir de sürpriz yapılarak 2010 yılından bu yana okunan şiirlerden derlenen şiir antolojisi kitabı...

Atakum Belediyesi kültür hizmetlerinden biri olan, Cafer Kalyoncu yönetimindeki Atakum Şiir Akşamları 4. sezonunun startını verirken, müdavimlere bir de sürpriz yapılarak 2010 yılından bu yana okunan şiirlerden derlenen şiir antolojisi kitabı dağıtıldı.

Şu ana kadar geçen süre içerisinde 111 program gerçekleştiren, dönem sonuna kadar bu rakamı 150'ye çıkarmayı amaçlayan "Atakum Şiir Akşamları" başladı. Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, şiir severler ve şairlerin katıldığı yeni sezonunun ilk programında bir de sürpriz yapılarak, geçtiğimiz üç sezon içinde okunan şiirlerden derlenen bir de antoloji dağıtıldı.

Şiir dinlemeyi çok sevdiğini, aslında sevmeyi sevdiğini, bunun en damıtılmış halini de şiirde bulduğunu belirterek sözlerine başlayan Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, "Görüyorum ki her geçen gün daha gelişiyor ve büyüyorsunuz, Biz, Atakum'u her alanda olduğu gibi kültür ve sanat alanında da diğer yerlerden farklı kılmak için çaba gösteriyoruz. Şiir akşamlarının sihirli havasını yakında hizmete açmayı planladığımız Atakum Kültür ve Sanat Merkezi'nde sürdüreceğinize inanıyorum. Çalışmalarınızı bir araya toparladığınız antolojinizi de çok beğendim. Önemli ve anlamlı bir iş yapmışsınız. Severek okuyacağımdan emin olabilirsiniz" dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.