bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Şehit Tayfun Özköse Samsun'da Toprağa Verildi

SAMSUN

Suriye'nin El Bab kentindeki Fırat Kalkanı Harekât bölgesinde teröristlerce yapılan roketatarlı saldırıda şehit olan 24 yaşındaki Deniz Piyade Sözleşmeli Er Tayfun Özköse memleketi Samsunun Tekkeköy İlçesi'nde torağa verildi.

Suriye'nin El Bab kentindeki Fırat Kalkanı Harekât bölgesinde teröristlerce yapılan roketatarlı saldırıda şehit olan 24 yaşındaki Deniz Piyade Sözleşmeli Er Tayfun Özköse memleketi Samsunun Tekkeköy İlçesi'nde torağa verildi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye’de teröristler tarafından düzenlenen roketatarlı saldırıda yaşındaki Deniz Piyade Sözleşmeli Er Tayfun Özköse’nin şehit olduğunu duyurdu. Bakanlık açıklamasında, “Fırat Kalkanı Harekât bölgesinde, 07 Ekim 2021 tarihinde teröristlerce yapılan roketatarlı saldırıda bir kahraman silah arkadaşımız Şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz” denildi.

Suriye'nin El Bab kentindeki Fırat Kalkanı Harekât bölgesinde teröristlerce yapılan roketatarlı saldırıda şehit olan Deniz Piyade Sözleşmeli Er Tayfun Özkösenin acı haberi dün Samsun'un Tekkeköy İlçesi Çırakman Mahallesi'nde yaşayan ailesine verildi. Ardından Şehit Kösenin naaşı Gaziantep Havalimanı'nda düzenlenen uğurlama töreninin ardından askeri uçak ile Samsun Havalimanına getirildi ve Samsun Eğitim ve Araştırma hastanesi morguna götürüldü.

Bekar olan ve 2 kardeşi bulunan Deniz Piyade Sözleşmeli Er Tayfun Özköse'nin cenazesi bugün hastane morgundan alınarak Tekkeköy ilçesi Çırakman Mahallesi'ndeki baba ocağına getirildi. Burada şehidin annesi Saniye, babası Musa, kardeşleri Arda ve Tuba ile yakınları gözyaşı döktü.

Daha sonra şehidin naaşı Çırakman Cami'ne getirildi. Buradaki törene Samsun Valisi Zülkif Dağlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, milletvekilleri, belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, askeri erkan ve binlerce vatandaş katıldı.

Şehit Piyade Uzman Çavuş Süleyman Ural'ın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.