bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Şehit Muhammet Ali Aksu Ortaokulu Bocce Küçük Erkekler İl Birincisi

SAMSUN

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Okullar arası Bocce Küçük Erkekler İl Birinciliği müsabakalarında Alaçam - Şehit Muhammet Ali Aksu Ortaokulu şampiyon oldu.

Alaçam Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Alaçam İmam Hatipliler Derneği tarafından Kariyer Günleri Söyleşi Programına Samsun Üniversitesi (SAMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, konuşmacı olarak katıldı.

Kariyer Günleri Söyleşi Programının sunuculuğunu Alaçam Anadolu İmam Hatip Lisesi Edebiyat Öğretmeni Muhammet Çelik’in yaptığı söyleşiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Tural, Alaçam İmam Hatipliler Derneği Başkanı Salih Uçar, İmam Hatipliler Dernek Üyesi Hasan Çelik, Okul Müdürü Adem Çavuş, Okul Öğretmenleri ve Öğrenciler katıldı.

Samsun Üniversitesi’nin, gençlere ilim ve medeniyet tasavvuru kazandırma hedefiyle eğitim felsefesini oluşturduğunu ifade eden Prof. Dr. Rektör Mahmut Aydın, bu kapsamda Üniversite ile Liselilerin buluşmasına memnuniyetle karşıladığını ifade etti. Okumanın önemini değinen Prof. Dr. Mahmut Aydın, hayat tecrübelerini, başarıya giden yollarda dikkat edilmesi gerekenleri ve iyi insan olmanın topluma yararları üzerinde gençlerle hasbihal etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.