bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

“Samsun'u İlçeleriyle Birlikte Kalkındıracağız”

SAMSUN

Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı ve Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsun'u bütün ilçeleri ile birlikte hızlı bir kalkınma hamlesinin içine sokacaklarını söyledi.Vatandaşlarla buluşan Büyükşehir Belediye Başkan Aday...

Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı ve Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsun'u bütün ilçeleri ile birlikte hızlı bir kalkınma hamlesinin içine sokacaklarını söyledi.

Vatandaşlarla buluşan Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Osman Genç, 100. Yıl Bulvarı'nda esnafları gezdi. Gezilerinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan ve destek gören Genç, esnaflarla sohbet etti, onların sorunlarını dinledi. Herkesi kucaklayan bir anlayışa sahip olduklarını belirten Genç, "Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Halkımıza asla sırt çevirmeyeceğiz. Yoksulu, engelliyi, kadın ve çocukları, gençleri çok daha fazla gözeteceğiz" dedi.

İlçelerin de artık Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olacağına dikkat çeken Genç, "Samsun'un artık tamamı Büyükşehir. İlçelerimizdeki ve oralara bağlı köylerdeki vatandaşlarımız da Büyükşehir sınırları içerisinde. Yani oralardaki vatandaşlarımız da önümüzdeki seçimde Büyükşehir Belediye Başkanlığı için oy kullanacak, Büyükşehir Belediyesi oralara da hizmet götürecek. Bizim için Salıpazarı’ndan Alaçam'a, Vezirköprü'den, Kavak'a, Ladik'ten, Terme'ye kadar bütün ilçelerimiz en az merkez kadar önemlidir. 17 ilçesiyle birlikte büyüyen, gelişen bir Samsun hedefliyoruz. Tüm ilçelerimize hizmetleri dengeli bir şekilde dağıtacağız" diye konuştu.

Bölgesel, ulusal ve uluslararası yatırımları şehre kazandırmakta aktif olacaklarını ifade eden Genç, "Samsun'u hızlı bir kalkınmanın eşiğine sokacağız. 1 milyon 251 bin vatandaşımıza eşit hizmet ulaştıracağız. Bizim tek gayemiz şehrimize, halkımıza hizmettir. Halka hizmet dışında hiçbir gaye için bu görevlere gelmedik. 24 saatimizi, sadece ve sadece şehrimize hizmetle geçireceğiz. Çünkü Samsun'un boşa geçirecek hiç bir saniyesi yoktur. Vizyoner projelerimiz, tüm alanlarda olduğu kadar ekonomide de Samsun'un önünde yeni bir ufuk açılmasını sağlayacaktır. Ne yaparsak halkımızla, sivil toplum örgütlerimizle istişare ederek yapacağız, şehrimizi ortak akılla geleceğe taşıyacağız" ifadelerini kullanıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.