bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Samsunspor’da Buca Hazırlıkları

SAMSUN

Samsunspor pazar günü deplasmanda yapacağı Bucaspor maçının hazırlıklarına devam ediyor.Teknik Direktör Hüseyin Kalpar tarafından pazar günü izin verilen futbolcular bugün Nuri Asan Tesisleri’nde toplandı, saat 14.00'te haftanın ilk idmanına...

Samsunspor pazar günü deplasmanda yapacağı Bucaspor maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Teknik Direktör Hüseyin Kalpar tarafından pazar günü izin verilen futbolcular bugün Nuri Asan Tesisleri’nde toplandı, saat 14.00'te haftanın ilk idmanına çıktı. Düz koşu ile başlayan idman 3 grup halinde ayak tenisi ile son buldu. Ayak tenisi maçları birbirinden çekişmeli geçti. U19 takımı ile pazar günü maç oynayan Doğan ve Kemal Bayraktar, hafif sakatlığı bulunan kaleci Soner ile düz koşu yaparken, sakat olduğu için tedavi gören Musa Aydın, Ahmet Burak Solaker ve Canberk takımdan ayrı düz koşu yaptı. Ahmet Burak Solaker idmanın son bölümünde masör eşliğinde topla birlikte çalıştı.

Ayak tenisi maçında kafasına darbe alan Serkan Çalık idmanı yarıda bıraktı. Çalık kısa bir tedavinin ardından dinlenmeye çekildi. Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, idmanı izleyen yöneticiler Mehmet Bank ve Muammer Göksel ile takımla ilgili sohbet etti.

Samsunspor yarını sabah ve akşam olmak üzere çift idmanla geçirecek.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.