bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Samsun’daki Çöp Ev Herkesi Şaşırttı

SAMSUN

İlkadım Belediyesi çözüm merkezine gelen ihbarı değerlendiren zabıta ekipleri ve temizlik işleri müdürlüğüne bağlı çalışanlar, gittikleri adresteki çöp evi temizledikten sonra ilaçlayarak kullanılabilir hale getirdi.

İlkadım Belediyesi çözüm merkezine gelen ihbarı değerlendiren zabıta ekipleri ve temizlik işleri müdürlüğüne bağlı çalışanlar, gittikleri adresteki çöp evi temizledikten sonra ilaçlayarak kullanılabilir hale getirdi.

 

 

İlkadım ilçesinde Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesin'de yatan Hayri Göçmen'e ait evden pis kokular gelmesi üzerine şikayette bulunan komşuları İlkadım Belediyesi'ne haber verdi. İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri şikayet üzerine gidilen adreste çöp evle karşılaştı. Aylardır biriktirdiği çöpleri atmayan Hayri Göçmen'in evi kullanılmaz halde bulundu.

 

 

İlyasköy Mahallesi Sevimli Sokak'taki evde uzun süredir yaşayan ve bugünlerde Hayri Göçmen'in evinden ağır ve pis kokular gelmesi üzerine mahalle sakinleri İlkadım Belediyesi çözüm merkezine şikayette bulundu. Şikayet üzerine harekete geçen zabıta ekipleri tek katlı çöp eve müdahale etti. Evin tüm odalarında uzun süredir beklemekte olan katı atıkların dışarı çıkarılmasını temizlik işleri müdürlüğüne bağlı ekipler gerçekleştirdi. Evsel atık, çöp, karton kutu, plastik ve teneke kutularının dışarı çıkarılmasın organize olan belediye ekipleri titiz çalışmalar sonucu çöp evden 1 kamyon çöp çıkardı. Belediye ekipleri tarafından boşaltılan çöpler kamyona doldurularak götürüldü. Çöplerin çıkarılmasının ardından ekipler kullanılabilir hale gene daireyi mikroplara ve haşerelere karşı ilaçladı. Zabıta ekipleri kalan çöp eşyaların çöp depolama sahasında imha edildiğini belirtti.

 

Vatandaşların şikayeti üzerine harekete geçtiklerini ve halkın huzuru için İlkadım Belediyesi olarak hızlı bir şekilde çalıştıkları belirten Temizlik İşleri Müdürü Yasin Pamuk: "Vatandaşlarımız tarafından belediyemize gelen şikayet sonucu ekiplerimiz hemen harekete geçti.İlyasköy mahalle muhtarımız Birol Dönmez'in de itinali çalışması sonucu Hayri Göçmen'e ait evin temizlenmesi ve ilaçlanmasını gerçekleştirdik. Evden çıkarılan pis eşyaların yerine önümüzdeki günlerde yeni eşyalar yerleştirilecektir. Vatandaşlarımızın huzuru ve rahatlığı için gece gündüz çalışan ekiplerimiz gelen talepler doğrultusunda her noktaya ulaşıyor." diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.