bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Samsun'da Dilenci Avı

SAMSUN

Ramazan ayının gelmesiyle sayıları artan dilencilere Cuma namazı öncesinde ve sonrasında İlkadım Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından operasyon yapıldı. Yakalanıp zabıta merkezine götürülen bayan dilenciler, görüntülerini ve fotoğraflarını...

Ramazan ayının gelmesiyle sayıları artan dilencilere Cuma namazı öncesinde ve sonrasında İlkadım Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından operasyon yapıldı. Yakalanıp zabıta merkezine götürülen bayan dilenciler, görüntülerini ve fotoğraflarını çeken basın mensuplarına saldırdı.

İlkadım Belediyesi Zabıta ekipleri, Ramazan ayı dolayısıyla faaliyet gösteren, duygu sömürücülerine Cuma namazı öncesinde, şehrin birçok noktasında önlem aldı. Cami önlerinde ve caddelerde vatandaşlardan para isteyen çok sayıda dilenci yakalanarak, İlkadım Belediyesi Zabıta Merkezine götürüldü. Yakalanan 6 dilenci zabıta ekipleri tarafından polise teslim edildi.

Operasyon hakkında bilgi veren Zabıta Müdürü Yunus Sandallı, Ramazan ayında dilencilerin halkın milli ve manevi duygularını istismar ettiğini söyledi. 28 senedir sürekli dilenci toplattıklarını ifade eden Sandallı,”Ramazan ayında vatandaşlarımız daha yumuşak ve hayırsever bir hal alıyor. Bunları bilen dilenciler, vatandaşları istismar ediyor ”dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.