bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Samsun’da Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. Yıl Dönümü Etkinliği

SAMSUN

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. Yıl Dönümü Programı Atatürk Kültür Merkezi'nde saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. Yıl Dönümü Programı Atatürk Kültür Merkezi'nde saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Ardından Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şubesi Başkanı Sayın Necati Yılmaz günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. Gazimiz Mustafa Arda tarafından "Çanakkale Destanı" isimli şiir okundu.

İlkadım Şehit Ahmet Altınoğlu AİHL öğrencisi Abdullah Emir Altun, şehitlerimize Kuran-ı Kerim tilaveti okudu. Şehitler adına okunan tüm hatimlerin duası Atakum AİHL öğretmeni Dursun Ergen tarafından yapıldı. Program, Samsun Atakum İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan" Çanakkale Ruhu Her Yerde" isimli oratoryo gösterisinin ardından hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

Programa Samsun Vali Vekili Hasan Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Cumhuriyet Mehmet Sabri Kılıç, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Ağar, Protokol üyeleri, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Yöneticileri, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.