bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Samsun’da Aöf Kayıt Kuyruğu

SAMSUN

Samsun’da yüzlerce öğrenci ek yerleştirme, lisans tamamlama, sınavsız ikinci üniversite ile dikey ve yatay geçiş başvurularının son gününde, Açıköğretim Fakültesi (AÖF) bürosunun önünde uzun kuyruklar oluşturdu.16 Ekim tarihinde...

Samsun’da yüzlerce öğrenci ek yerleştirme, lisans tamamlama, sınavsız ikinci üniversite ile dikey ve yatay geçiş başvurularının son gününde, Açıköğretim Fakültesi (AÖF) bürosunun önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

16 Ekim tarihinde başlayan çoklu kayıt güz dönemi lisans tamamlama, ikinci üniversite, ek yerleştirme, dikey ve yatay geçiş başvurularının bugün son gün olmasından dolayı sabah saatlerinden itibaren Açıköğretim Fakültesi Samsun Bürosu önünde uzun kuyruklar oluştu.

Samsun’un İlkadım İlçesinde bulunan açık öğretim bürolarının önündeki kuyruklar zaman zaman 1 kilometreye kadar uzadı. Kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler uzun süre kuyrukta beklemek zorunda kaldı.

Açıköğretim Fakültesi Samsun Bürosu yetkilileri de bugün öğrenci bitene kadar kayıt yapmaya devam edeceklerini bildirdiler.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.