bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Samsun'da Amatör Sporcular Yürüdü

SAMSUN

Samsun'da Amatör Spor Haftası dolayısıyla Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürüyüş düzenlendi.Samsun Atatürk Anıtı'nda düzenlenen törene, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, sporcular,...

Samsun'da Amatör Spor Haftası dolayısıyla Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürüyüş düzenlendi.

Samsun Atatürk Anıtı'nda düzenlenen törene, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, sporcular, sivil toplum örgütü temsilcileri, antrenörler ile öğrenciler katıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, "Amatör Spor Haftası, Türkiye'de Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından bu sene ilki uygulanarak, amatör spor ruhunun tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarımıza ve alt yapıdaki hocamıza, sporcularımıza örmek teşkil etmek amacıyla tüm illerde uygulanan bir hafta. Bu hafta kapsamında amatör sporun ve spor alt yapısının ne kadar önemli olduğunu vurgulayacak, etkinlikler düzenlenecek. Amatör sporun ruhunun yaşatılması amacıyla, amatör sporun ne kadar önemli olduğu ve Türkiye'deki elit spora ne kadar katkı sağladığı yönünde bir anlamlı yürüyüş düzenledik. Hafta içinde değişik sportif karşılaşmalar ve etkinlikler yapılacak. 5 Ekim Cumartesi günü de Cumhuriyet Meydanı'nda saat 15.00'te bir etkinliğimiz başlayacak. Halkımıza eğlenceli yarışmalar yapılıp çeşitli ödüller verilerek. Sporun ve sporcunun Türkiye'deki öneminin vurgulanması sağlanacak" dedi.

Atatürk Anıtı'ndaki törenin ardından yürüyüş, Cumhuriyet Caddesi, Lise Caddesi, İstiklal Caddesi ve 19 Mayıs Bulvarı üzerinden devam ederek Cumhuriyet Meydanı'nda sona erdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.