bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Samsun Valisi Dağlı’dan; Merhum Önder Büyük'ün Ailesine Ziyaret

SAMSUN

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı; Bafra Devlet Hastanesi personeli merhum Önder Büyük'ün Bafra’da ikamet eden ailesini ziyaret etti.

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı; Bafra Devlet Hastanesi personeli merhum Önder Büyük'ün Bafra’da ikamet eden ailesini ziyaret etti.

Samsun Valiliğinden konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada; “Valimiz Sayın Doç. Dr. Zülkif Dağlı, bir yılı aşkın süredir devam eden koronavirüsle mücadele sürecinde kaybettiğimiz sağlık çalışanlarımızın ailelerine Ramazan Bayramı münasebetiyle ziyarette bulundu.

Merhum Eczacımız Zeki Gül'ün İlkadım ilçemizde ikamet eden ailesi, merhum Kızılay Samsun Şube Başkanımız Dr. Habib Demirel ve merhum Radyoloji Teknisyenimiz Özgül Yaşar'ın Atakum ilçemizde ikamet eden aileleri ile Bafra Devlet Hastanesi personelimiz merhum Önder Büyük'ün Bafra ilçemizde ikamet eden ailesini ziyaret eden Sn. Valimiz, merhum sağlık çalışanlarımızın ailelerine bir kez daha başsağlığı dileyerek, Ramazan Bayramlarını kutladı” ifadelerine yer verildi.

Valilik açıklamasında; “Koronavirüsün ülkemizde ve ilimizde görülmesiyle birlikte sağlık çalışanlarımızın başkalarının hayatını kurtarmak için kendi hayatlarını riske atarak büyük bir özveri ve fedakarlıkla çalıştıklarını ifade eden Sn. Valimiz, salgının en ön safında verdikleri mücadele için tüm sağlık çalışanlarımıza minnettar olduklarını söyledi” denildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.