bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Samsun Valisi Dağlı, Alaçam Bungalov Evlerini İnceledi

SAMSUN

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Alaçam ilçesi Geyikkoşan Sosyal Tesisleri Bungalov Evlerinde Bungalov evlerinde incelemelerde bulundu.

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Alaçam ilçesi Geyikkoşan Sosyal Tesisleri Bungalov Evlerinde Bungalov evlerinde incelemelerde bulundu.

Samsun Valiliğinden konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada; “Valimiz Sayın Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman, Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar ve protokol üyeleri ile birlikte Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) ve Alaçam Belediyesi tarafından yaptırılan Geyikkoşan Sosyal Tesisleri Bungalov Evlerinde Bungalov evlerin, OKA 2018 Yılı Turizm Geliştirilmesine Yönelik Küçük Ölçekli Alt Yapı Yatırımlarına Mali Destek Programı kapsamında Alaçam ilçemizde yürütülen ‘Orada Bir Köy Var Yakında’ Projesi doğrultusunda inşa edildiğini belirten Sayın Valimiz, ‘10 tane bungalov ev, ortak sosyal mekanlar ve Büyükşehir Belediyemizin yaptığı kafeterya ile burada güzel bir kombinasyon oluşmuş durumda. Bir tarafta yeşil çam ağaçları, bir tarafta masmavi Karadeniz ile burası çok ferah bir yer. Önümüzdeki yıl buraya yoğun bir talep olacağını düşünüyorum. Bu vesileyle emeği geçenlere teşekkür ediyorum’ dedi” ifadeleri kullanıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.