bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Samsun Valisi Aksoy’dan Veda Yemeği

SAMSUN

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy, İçişleri Bakanlığı'nın Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile çeşitli illere atanan Kaymakamlar ve Eşleri onuruna veda yemeği verdi.

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy, İçişleri Bakanlığı'nın Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile çeşitli illere atanan Kaymakamlar ve Eşleri onuruna veda yemeği verdi.

Samsun Valisi Hüseyin AKSOY ve eşi Hülya Aksoy, Havza Kaymakamı iken Karabük Vali Yardımcılığına atanan Yunus Kalaycı, Bafra Kaymakamı iken Mersin Vali Yardımcılığına atanan Ali Katırcı, İlkadım Kaymakamı iken Karamürsel Kaymakamlığına atanan Ahmet Narinoğlu, 19 Mayıs Kaymakamı iken Gazipaşa Kaymakamlığına atanan Kadir Ekinci, Asarcık Kaymakamı iken Derinkuyu Kaymakamlığına atanan Selman Kibaroğlu, Terme Kaymakamı iken Strateji Geliştirme Bşk. Dai. Bşk’lığı görevine atanan Fahri Meral ve eşleri onuruna veda yemeği verdi.

Veda yemeğinde bir konuşma yapan Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, ”Bugün, Samsun İlinde görev yapan Mülki İdare Amiri arkadaşlarımızın İçişleri Bakanlığı'nın Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile başka illere tayini çıkması nedeniyle organize ettiğimiz yemekte hep birlikteyiz. Mülki idare mesleğinin güzel taraflarından birisi de Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde görev yapma mecburiyetinin olmasıdır. Aslında ülkemizin insanlarını daha yakından tanımak, farklı bölgelerde ve farklı kültürler hakkında bilgi sahibi olma ve ülkemizi daha iyi tanıma adına önemli bir mesleğin mensuplarıyız. Hepimiz bu meslekte olmanın gururunu ve onurunu yaşadık ve yaşıyoruz.

Sayın Kaymakamlarımız ilçelerinin kalkınması için imkânlar ölçüsünde görev yaptıkları süre içerisinde ne gerekiyorsa yaptılar. Görev yerleriniz değişse bile bu çalışmalarınızı görevli bulunduğunuz ilçeleriniz için yapmaya da devam edeceğinize eminim. Sizlerle çalışmaktan mutlu oldum. Yeni görev yerlerinizin sizlere, eşlerinize ve çocuklarınıza hayırlı olmasını diliyorum. Burada güzel, uyumlu bir görev süresi içerisinde birlikte olduk. Ben bütün arkadaşlarımıza Samsun’daki hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Buradaki gayretli çalışmalarınız ve disiplinli duruşlarınız yeni görev yerlerinizde de aynı şekilde devam edecektir.

Sizleri daima güzel duygularla anacağız ve hatırlayacağız. Eşim ve ben hepinize çok teşekkür ediyor, yeni görev yerlerinizin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz. Her şey gönlünüzce olsun" dedi.
 
Konuşmaların ardından Samsun Valimsi Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy İçişleri Bakanlığı'nın Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile çeşitli illere atanan Kaymakamlara çeşitli hediyeler verdi.

Yemeğe ayrıca Vali Yardımcıları Osman Nuri Çobanoğlu, Mehmet Ali Karatekeli, Haluk Şimşek, Dr. Hakan Kubalı, Kaymakamlar ve Eşleri katıldı. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.