bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Samsun'un Güncel Haber Sitesi Samsun Net Açıldı

SAMSUN

Samsun'un ve 17 İlçesinde Tarafsız ve objektif haberciliğin kaliteli sesi Samsun net, Samsun basın sektörüne hızlı bir giriş yaptı.

Samsun'un ve 17 İlçesinde Tarafsız ve objektif haberciliğin kaliteli sesi Samsun net, Samsun basın sektörüne hızlı bir giriş yaptı.

Özel haberleri, seçkin köşe yazarları ve güçlü ve özel tasarımlarıyla farklı bir bakış açısı sunan Samsun net haber portalı kısa zamanda büyük okur kitlesine ulaşmayı başardı...

Samsun net gelişen ve her geçen gün büyüyen internet medya haberciğinde Samsun başta olmak üzere ülke meselelerinde öncü olmak için kurulmuş bir haber ajansı sitesi olup, şehrin sorunlarını ve çözüm önerilerini konu alan haberlere yer vererek Samsun ve 17 ilçesine haber akışı sağlamaya karalı bir kuruluştur.

Haberi sunarken, okura "şimdi sevinmelisin" veya "şimdi üzülmesin" havası ile sunmuyor; yalnızca gerçeği, yalnızca olanları, aktarıyoruz. Daha açık bir ifade ile, ne Samsun’u yöneten herhangi bir kişi veya kurumu etkilemeyi, ne de halkı haberin gücünü kullanarak yönlendirmeyi düşünmüyoruz. Hedefimiz sadece hizmet ve halkın haber almasını sağlamaktır.

Hedeflerimiz Büyük, ilk 3 ayda ilk 10, ilk senesinde ise ilk üçe girmeyi hedefleyen Samsun net kısa zamanda en başta yarışan ve bu konuda güçlü ekibiyle fark yaratan anlayışı okurlarından aldığı güç ve kendi çalışma azmiyle Samsun'un en büyük Samsun haber portalı olmayı hedeflemiştir. Bizler postacıyız. Görevimiz postayı alıcısına zamanında ulaştırmaktır. Bunun dışında "halkı aydınlatmak", "halka yol göstermek", "hükumeti yola getirmek", "toplumu düzeltmek" gibi görevlerimiz yoktur.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.