bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Samsun Piazza’da Kerem Eser Şov

SAMSUN

Karadeniz Bölgesi’nin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Samsun Piazza’da 27 Ekim Pazar günü saat 15.00’te Kerem Eser Şov hayranları ile buluşacak.2007 yılından bu yana TRT ekranlarında ‘Paytak’ olarak bilinen Kerem Eser, 19 yıldır...

Karadeniz Bölgesi’nin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Samsun Piazza’da 27 Ekim Pazar günü saat 15.00’te Kerem Eser Şov hayranları ile buluşacak.

2007 yılından bu yana TRT ekranlarında ‘Paytak’ olarak bilinen Kerem Eser, 19 yıldır gösteri dünyasında yer alıyor ve 7’den 70’e her yaşta izleyiciye hitap ediyor. Yetişkin ve çocuk olmak üzere iki ayrı konseptte birbirinden bağımsız olarak interaktif sahne şovları gerçekleştiren Kerem Eser, jonglörlük ve illüzyon gösterileri, unicyle, clown oyunculuğu ve gösteri sanatlarının birçok uzmanlık alanını harmanlayarak etkileyici sunumlarını Samsun Piazza’da hayranlarına sergileyecek. Kerem Eser, Samsun Piazza AVYM’de jonglör ve illüzyon gösterisiyle gerçekleştireceği şov için tüm hayranlarını bekliyor. Kerem Eser etkileyici şovlarıyla tüm Piazza ziyaretçilerine eğlenceli dakikalar yaşatacak.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.