bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Samsun Piazza’da İllüzyon Ve Jöngler Gösterisi

SAMSUN

Samsun Piazza'da illüzyon ve jöngler gösterisi yapan Kerem Eser, hayranlarına unutulmaz bir gün yaşattı.2007 yılından bu yana TRT ekranlarında ‘Paytak’ olarak bilinen ve 19 yıldır gösteri dünyasında adından sıkça söz ettiren Kerem...

Samsun Piazza'da illüzyon ve jöngler gösterisi yapan Kerem Eser, hayranlarına unutulmaz bir gün yaşattı.

2007 yılından bu yana TRT ekranlarında ‘Paytak’ olarak bilinen ve 19 yıldır gösteri dünyasında adından sıkça söz ettiren Kerem Eser'i, sadece çocuklar değil, aileleri de büyük bir hayranlıkla izledi.

İzleyicilerin şaşkın bakışları arasında yaptığı gösterisinde sık sık alkış yağmuruna tutulan Kerem Eser'in ''yetişkin'' ve ''çocuk'' olmak üzere iki ayrı konseptteki şovunda adeta nefesler tutuldu.

Kerem Eser, jönglörlük ve illüzyon gösterileri, unicyle, clown oyunculuğu ve gösteri sanatlarının birçok uzmanlık alanını harmanlayarak etkileyici sunumlarını yaptığı esprilerle daha heyecanlı ve eğlenceli hale getirdi.

Kerem Eser, şovunun sonunda gösteri sanatlarının bir parçası olan şovuna ilgi gösteren Samsunlulara ve hayranlarıyla kendisini buluşturan Samsun Piazza AVM yöneticilerine teşekkür etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.