bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Samsun Piazza’da Balon Şampiyonundan Şov

SAMSUN

Karadeniz bölgesinin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Samsun Piazza, Kurban Bayramı'nda birbirinden güzel etkinlikleriyle bayramı kutlamaya devam ediyor.Bayramın birinci günü Trio Müzik Grubunun büyüleyici müzik performansı eşliğinde...

Karadeniz bölgesinin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Samsun Piazza, Kurban Bayramı'nda birbirinden güzel etkinlikleriyle bayramı kutlamaya devam ediyor.

Bayramın birinci günü Trio Müzik Grubunun büyüleyici müzik performansı eşliğinde muhteşem anlar yaşayan Piazza ziyaretçileri, bayramın ikinci günü 16 Ekim Çarşamba günü ve bayramın 3. günü 17 Ekim Perşembe günü dünya balon katlama yarışması şampiyonu Dündar Mercan’ın harika balon şovunu izledi.

Almanya'da balon okulu açan sanatçı Dündar Mercan'ın bir balona 3 bin şekil verdiği öğrenildi.

Büyük küçük herkesin keyifle izlediği balon şovda, balonların şampiyonu Dündar Mercan, tüm hünerini ve ustalığını sergiledi. Balonlar ile birbirinden farklı ve eğlenceli figürler yapan usta şampiyon, 7’den 70’e herkesi balonların dünyasına götürdü. Balonları katlayarak balona binlerce şekil veren Dündar Mercan, şov süresince birbirinden sevimli köpek, kuğu, arı, ördek, çiçek, kalp, kılıç, taç, elma ve daha birçok figür yaparak izleyenleri kendine hayran bıraktı. Balonların ustası şovu esnasında yaptığı figürleri sordu ve cevabı bilen minikler birbirinden güzel şekilli balonlara anında sahip oldu. Balon şovunun sonunda kendisini izleyen minik ziyaretçilerine bir sürpriz daha yapan balon sanatçısı, şovu izleyen tüm minik ziyaretçilere sosis balonlardan yaptığı şekilli balonları hediye etti. Samsun Piazza’ nın minik ziyaretçileri balon şampiyonu Dündar amcalarının hediyeleri ile iki kere bayram yaptı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.