bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Samsun Memur Sen’den AK Parti Samsun Milletvekillerine Ziyaret

SAMSUN

Memur Sen Samsun İl Temsilcisi Hamdi Yıldız ve Memur Sen’e bağlı İl başkanları Gazi Meclis’te Ak Parti Samsun Milletvekillerini ziyaret ettiler.

Memur Sen Samsun İl Temsilcisi Hamdi Yıldız ve Memur Sen’e bağlı İl başkanları Gazi Meclis’te Ak Parti Samsun Milletvekillerini ziyaret ettiler.

Memur Sen İl Başkanı Hamdi Yıldız yaptığı açıklamada; Kamu çalışanlarının sorunları çözüm önerileri, şehrimizin geleceğine yönelik kamu çalışanlarının beklentileri ve katkılarının neler olacağını AK Parti Samsun Milletvekillerimiz ile bire bir ziyaretlerimizde paylaştık. AK Parti Samsun Milletvekili Sayın Fuat Köktaş Sayın Orhan Kırcalı, Sayın Ahmet Demircan, Sayın Yusuf Ziya Yılmaz, Çevre Şehircilik ve Kültürden sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekilimiz Sayın Çiğdem Karaaslan Memur Sen heyetimize Şehrimiz ile ilgili duyarlılık gösteren yaklaşımlarımıza teşekkür ettiler. Ziyaretten duydukları memnuniyetlerini ifade ettiler” dedi.

Başkan Yıldız; “Bu görüş ve önerilerin tüm kamu çalışanlarının Karadeniz’in göz bebeği olan Samsunumuzda kamu çalışanlarının ortaya koyduğu hizmet ile yaşam standartları kalitesinin artmasına vesile olacak , huzur ve barış içerisinde yaşayarak hizmet üretmeye katkı sunacak öneriler olduğunu ifade ettiler” şeklinde konuştu.

Ziyarete Memur Sen İl Temsilcisi Eğitim Bir Sen İl Başkanı Hamdi Yıldız, Memur sene bağlı sağlık Sen il başkanı İlyas biçer bem bir sen il başkanı Savaş gayretli diyanet sen Şube başkanı Murat Akkuş Birlik Haber Sen il başkanı Ayhan Beyaz ulaştırma Memur Sen il başkanı Remzi Arat eğitim bir sen 2 nolu Şube başkanı Ahmet Çakır Bayındır Memur Sen İl Başkanı İsa Çolak katıldılar.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.