bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Fotoğraf Sergisi Düzenlendi

SAMSUN

SBÜ Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında Fotoğraf Sergisi düzenlendi.

SBÜ Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında Fotoğraf Sergisi düzenlendi.

Fotoğraf sergisinin açılışına Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr. Mehmet Kılınç , İlkadım İlçe Emniyet Müdürü Adil Aydemir, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Ahmet Şen, Kurum İdarecileri, doktorlar ve hastane çalışanları katıldı.

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Ahmet Şen fotoğraf sergisinin açılışında yaptığı konuşmada; “14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında Hastanemizde Doktorlarımızın, hemşehrilerimizin ve sağlık memurlarımızın fotoğraflarının bulunduğu sergimizin açılışını gerçekleştiriyoruz. Biraz sonra hepimizin göreceği üzere birbirinden güzel eserler oluşturulmuş. Sergimizin oluşturulmasında eserleriyle katkı sağlayan ve sergimizin organize edilmesinde emeği geçen tüm arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Siz değerli konuklarımıza da davetimize icabet edip bizleri onurlandırdığınız için ayrıca çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında SBÜ Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde düzenlenen Fotoğraf Sergisi oldukça ilgi görürdü ve, ziyaretçiler tarafından takdir edildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.