bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Samsun 15 Temmuz İçin Tek Yürek Oldu

SAMSUN

15 Temmuz hain darbe girişiminin 2. yıl dönümünde Samsun'da meydana toplanan vatandaşlar tek yürek oldu.

15 Temmuz hain darbe girişiminin 2. yıl dönümünde Samsun'da meydana toplanan vatandaşlar tek yürek oldu.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anmaları sabahın erken saatlerinde başladı. Şehitlik ziyaretleri ile başlayan programlar, akşam meydandaki etkinlikler ile devam etti. Samsun Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran 10 binlerce vatandaş, 15 Temmuz şehitleri için saygı duruşunda bulunup dua etti.

Meydana kurulan dev ekranlardan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşması canlı olarak aktarıldı. Vatandaşlar ve protokol Erdoğan’ın konuşmasını pür dikkat dinledi. Samsun Valisi Osman Kaymak, konuşmanın ardından açıklamada bulunarak, siyasilerin Recep Tayyip Erdoğan'ın sözü üstüne açıklama yapmama kararı aldıklarını söyledi. Protokol üyeleri kürsüye çıkarak Türk bayrakları ile birliktelik mesajı verdiler. Program daha sonra Kur’an-i Kerim tilaveti, dualar, 15 Temmuz belgeseli, şiirler, kahramanlık türküleri ve ezgi dinletisi ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Programa AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Yusuf Ziya Yılmaz, Çiğdem Karaaslan, Fuat Köktaş, AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Garnizon Komutanı Topçu Alb. Recep Ali Üstün, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz ve çok sayıda protokol katıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.