bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Samoff Ve Servisçilerden Başkan Köktaş’a Ziyaret

SAMSUN

Samsun Offroad Kulübü Yönetimi ve Samsun Toplu Servis Taşıyıcılar Yardımlaşma-Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ı ziyaret ettiler.Samsun Offroad Kulübü Başkanı Ömer Sezgin, Genel Sekreter...

Samsun Offroad Kulübü Yönetimi ve Samsun Toplu Servis Taşıyıcılar Yardımlaşma-Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ı ziyaret ettiler.

Samsun Offroad Kulübü Başkanı Ömer Sezgin, Genel Sekreter Sinan Yeğin ve Samsun Toplu Servis Taşıyıcılar Yardımlaşma-Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Nuri Demiroğlu ile yönetim kurulu üyeleri AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ı makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.Samsun Offroad Kulübü'nün 2009 yılında kurulduğunu, düzenlediği kamp ve yarış etkinliklerinin yanı sıra yaşanan doğal afetler ile arama ve kurtarma çalışmalarına da katıldıklarını belirten Başkan Ömer Sezgin, "Üyelerimiz arasında doktor, eczacı esnaf gibi çeşitli iş kollarında çalışan arkadaşlarımız mevcut. Off road organizasyonlarının yanısıra, arama ve kurtarma çalışmalarında hem lojistik destek veriyoruz. Arkadaşlarımız olumsuz doğa şartlarında zor durumda olan vatandaşlarımızın kurtarılması için tamamen gönüllülük esası ile çalışıyor." dedi.

Samsun Toplu Servis Taşıyıcılar Yardımlaşma - Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Nuri Demiroğlu da, dernek çalışmaları hakkında bilgi vererek serviscilik anlamında yeni eğitim öğretim yılına hazırlık yaptıklarını söyledi. Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Fuat Köktaş ise, "Her iki sivil toplum kuruluşumuzun çalışmalarını yakından takip etmekteyim. Offroad oyunlarına Samsun'da da ilgi giderek artmakta. Bunu yaptığınız etkinliklere yapılan katılımlardan görebiliyoruz. Türkiye'de olduğu gibi, Samsun'da da ulaşım ve erişim alt ve üst yapılarını tamamlamak, yüksek kalite ve konforda ulaşım ve erişim imkanı sağlamak için yoğun bir şekilde çalışmalar sürüyor. Genelde bölünmüş yol uzunluğumuz 22 bin 200 kilometreyi geçti. Sadece 2012 yılında bin kilometreye yakın yeni bölünmüş yol yapıldı. Otoyol uzunluğumuz 2 bin 236 kilometre'ye ulaştı. 2003-2012 yılları arasında toplam 13 bin 834 kilometre sıcak kaplama asfalt yapımı ve onarımı gerçekleştirildi. Hükümetimizin ileriye dönük yaptığı plan ve projeler sayesinde ulaşımda Türkiye çağ atlamıştır." diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.