bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Sambis’in Fiyat Tarifesi Belli Oldu

SAMSUN

İlkadım Belediye Meclis Toplantısı’nda, “Temiz Bir Gelecek ve Sağlıklı Yaşam İçin SAMBİS” projesinin tarifesi belirlendi.İlkadım Belediye Meclis toplantısı Başkan Necattin Demirtaş başkanlığında Gazi Hizmet Binası’nda yapıldı....

İlkadım Belediye Meclis Toplantısı’nda, “Temiz Bir Gelecek ve Sağlıklı Yaşam İçin SAMBİS” projesinin tarifesi belirlendi.

İlkadım Belediye Meclis toplantısı Başkan Necattin Demirtaş başkanlığında Gazi Hizmet Binası’nda yapıldı. Meclis toplantısının 2. gündem maddesi olan SAMBİS projesinin ücret tarifesi Plan ve Bütçe Komisyonu’nda görüşüldükten sonra meclise sunuldu. Meclis, 2013 yılının sonuna kadar sürecek olan 5 aylık kullanım ücretini görüştü. Görüşme sonucunda, hafta içi ve hafta sonu ilk bir saat kullanım ücreti 1 TL, ikinci bir saat için 2 TL ve üçüncü bir saati için 4 TL olarak kabul edildi.

Doğupark’tan Batıpark’a kadar uzanan parkurda 2 adet engelli kullanımlı bisikleti ve 2 adet engelli kullanımlı park istasyonunu bulunan SAMBİS’te engeliler, fakirler, gaziler ve birinci dereceden şehit yakınları için her gün ilk bir saati ücretsiz, bir saatin devamı normal tarife üzerinden ücretlendirilmesi karara bağlandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.