bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

'sağlık Otelciliği Eğitimi' Sertifika Töreni Düzenlendi

SAMSUN

Samsun'da 'Hastanelerde hasta hizmetlerinde sağlık otelciği eğitimi'ne katılanlara düzenlenen törenle sertifikaları verildi.Samsun İli Kamu Hastaneleri Birliği tarafından organize edilen eğitime, Kamu Hastaneler Birliği'ne bağlı 21 sağlık...

Samsun'da 'Hastanelerde hasta hizmetlerinde sağlık otelciği eğitimi'ne katılanlara düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Samsun İli Kamu Hastaneleri Birliği tarafından organize edilen eğitime, Kamu Hastaneler Birliği'ne bağlı 21 sağlık tesisinde çalışan personel katıldı. Eğitimin sona ermesinin ardından, Samsun eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonu'nda sertifika töreni düzenlendi. Samsun İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzman Dr. Hasan Rıza Aydın, eğitime katılanlara sertifika verdi. Uzman Dr. Aydın, törende yaptığı konuşmada, " Samsun İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği olarak tüm personelimizi kapsayan eğitimlerimiz devam ediyor. Bu eğitimlerden biri de Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nden hizmet satın alma yolunda düzenlenen 'Hastanelerde hasta hizmetlerinde sağlık otelciği' eğitimidir. Bu eğitime 21 sağlık tesisinden kursiyerler katıldı. Bu eğitimle, hastanelerde sağlık hizmeti sunarken, sağlık otelciliğinde dikkat edilmesi gereken noktalar, hasta karşılamasında olması gerekenler, resepsiyon hizmetlerinde yapılması gerekenler, konaklama ve temizlik hizmetlerinde olması gerekenleri sağlayarak hizmet kalitesini yükseltmeyi, daha iyi ve kaliteli hizmet sunabilmeyi amaçlıyoruz" dedi.

Eğitime katılanlara, karşılama, danışma, rezervasyon, kat hizmetleri, yiyecek, içecek hazırlama ve sunumu, sağlıkta beslenme ve temizlik hizmetleri konusunda bilgi verildiği öğrenildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.