bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Ptt’nin 173. Kuruluş Yıl Dönümü

SAMSUN

Türkiye Posta Telgraf Teşkilatı’nın (PTT) 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Samsun PTT Başmüdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.Törende ilk olarak PTT Samsun Başmüdürü Adnan Sert, Atatürk Anıtı'na çelenk...

Türkiye Posta Telgraf Teşkilatı’nın (PTT) 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Samsun PTT Başmüdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

Törende ilk olarak PTT Samsun Başmüdürü Adnan Sert, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Anıta çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Törenden sonra günün anlam ve önemine ilişkin bir açıklama yapan PTT Samsun Başmüdürü Adnan Sert, teşkilatın 173. kuruluş yıl dönümünü birlik ve beraberlik içerisinde kutlamanın büyük onurunu yaşadıklarını söyledi. Kurumun 1840 yılında zor şartlarda ve kısıtlı imkanlarda başladığını hatırlatan Adnan Sert, “Hizmet serüveninde daima ülkemizin en ücra köşelerine dahi hizmet götürmeyi ilke edinmiş ve bu ilke doğrultusunda bugün itibariyle yurt sathında 4 bin 500’ün üzerinde iş yeri ve bin 100’ün üzerinde PTT Matik (ATM) cihazı ile hizmetlerini sürdürmektedir. Kurumumuz teknoloji alanındaki tüm yeniliklerden de istifade etmek suretiyle, 2004 yılından itibaren yaptığı atılımlar ile de Türkiye'nin en büyük tahsilat merkezi olmuştur” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.