bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Onkoloji Tanı Ve Tedavi Merkezi’nin Temeli Atılıyor

SAMSUN

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan, Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi’nin temelini kısa süre içersinde atacaklarını söyledi.OMÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan, İl Koordinasyon Kurulu toplantısında kurumunun...

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan, Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi’nin temelini kısa süre içersinde atacaklarını söyledi.

OMÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan, İl Koordinasyon Kurulu toplantısında kurumunun çalışmaları hakkında bilgi verdi. Rektör Akan, “Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi, 10 bin metrekarelik 140 yataklı, içersinde onkoloji, hemotoloji, radyasyon onkolojisi bölümlerinin olacağı ve Tıp Fakültesi hastanesine bitişik olarak inşa edilecek bir tesistir. Bu bölge için önemli olduğunu düşünüyorum. İhale aşamasına geldik ve projesi bitti. Şimdi ana proje için ihaleye açacağız. Bu sene de temelini atmış olacağız. Toplam maliyeti 25 milyon TL olarak belirlendi. Bunun 18 milyon TL’si inşaat, 7 milyon TL’si de içersine alınacak olan makine ve teçhizat olarak Kalkınma Bakanlığı programına girmiş durumdadır” dedi.

2014 yılına devam edecek projelerinden bahseden Rektör Akan, “2014 yılında Diş Hekimliği Fakültesi, Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi ve 2014 yılı için kabul ettirebilirsek üniversiteye merkezi kütüphane olacak. Üniversitemizin de büyük bir merkezi kütüphaneye ihtiyacı var. 2014 yılında Diş Hekimliği Fakültesi, Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi ile Merkezi Kütüphane gibi 3 büyük proje yatırımlarına devam edeceğiz” diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.