bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

OMÜ’nün 39. Kuruluş Yıldönümü Törenle Kutlandı

SAMSUN

Ondokuz Mayıs Üniversitesinin (OMÜ) 39. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla, 1 Nisan günü OMÜ Kurupelit Yerleşkesindeki Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.

Ondokuz Mayıs Üniversitesinin (OMÜ) 39. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla, 1 Nisan günü OMÜ Kurupelit Yerleşkesindeki Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.

 

Törende, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Akan’ın anıta çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

 

Törene; Rektör Prof. Dr. Hüseyin Akan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Halis Ölmez, Prof. Dr. Hakan Leblebicioğlu ve Prof. Dr. Mahmut Aydın, dekanlar, akademik ve idari personel katıldı.

 

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Akan, Ondokuz Mayıs Üniversitesinin (OMÜ) 39. Kuruluş Yıldönümünü şu sözlerle kutladı:

 

Ondokuz Mayıs Üniversitesinin Değerli Mensupları,

Sevgili Öğrenciler,

 

Bugün, Ondokuz Mayıs Üniversitesinin 39. Yıldönümünü kutlamanın haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

 

Bilime, yükseköğretime ve ekonomiye sağladığı önemli katkılarla, ülkemizin köklü ve saygın üniversiteleri arasında yer alan Ondokuz Mayıs Üniversitesi, 46 bin öğrencisi ve 6 binin üzerinde çalışanıyla büyük bir ailedir.

 

Mensubu olmaktan büyük onur duyduğum bu ailenin geçmişinde ve bugününde emeği geçen başta kurucularımız olmak üzere; rektörler, idareciler, akademisyenler ve personelimizin, üniversitemizin gelişmesinde ve kalkınmasında desteklerini esirgemeyen Samsunluların, hayırsever kişi ve kuruluşların ve en önemlisi siz değerli öğrencilerimizin yıldönümünü kutlar, sevgiler, saygılar sunarım.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.