bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Omü’de Bir Tudor

SAMSUN

OMÜ Spor Bilimleri Fakültesi’nde futbol eğitmeni olan ve futbol üzerine çok sayıda kitabı bulunan öğretim elemanı Fedayi Aksoy, Türkiye Futbol Federasyonu’nda (TFF) “TUDOR” (eğitimcilerin eğitimcisi) oldu.Aksoy, Türkiye Futbol Federasyonu...

OMÜ Spor Bilimleri Fakültesi’nde futbol eğitmeni olan ve futbol üzerine çok sayıda kitabı bulunan öğretim elemanı Fedayi Aksoy, Türkiye Futbol Federasyonu’nda (TFF) “TUDOR” (eğitimcilerin eğitimcisi) oldu.

Aksoy, Türkiye Futbol Federasyonu bünyesinde (TFF-Futbol Gelişim Direktörlüğü), 20-24 Temmuz tarihlerinde İstanbul’da açılan kursu başarıyla tamamlayarak TUDOR olma hakkını elde etti.

Bu eğitimle ve daha sonra göreceği eğitimlerle Türk futboluna daha fazla hizmet edeceğini söyleyen Aksoy, Samsun’lu biri olarak TFF-Futbol Gelişim Direktörlüğü Eğitim Departmanı’nda görev almış olmasının kendisi için onur ve gurur verici olduğunu, bundan sonra Samsun’a ve Türk futboluna daha çok katkı sağlamaya çalışacağını belirtti.

Amacının; Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nin tanıtımında rol oynamak olduğunu söyleyen Fedayi Aksoy, OMÜ Beden Eğitimi Spor Bilimleri Fakültesi’nin diğer üniversiteler arasında kısa zamanda akredite olmasını istediğini, futbol antrenörlüğü okuyan öğrencilere de UEFA-B lisansının verilmesine öncülük edeceğini vurguladı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.