bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Okul Kıyafetlerinde Esnafa Çağrı

SAMSUN

Samsun Tuhafiyeciler Odası Başkanı Ahmet Akbaş, "Okul kıyafetlerindeki son uygulamalar için esnaflarımız ilk önce bize başvursun" dedi.Okul kıyafetlerindeki uygulamalar hakkında esnaflara uyarılarda bulunan Ahmet Akbaş, tekstilci olan esnafların...

Samsun Tuhafiyeciler Odası Başkanı Ahmet Akbaş, "Okul kıyafetlerindeki son uygulamalar için esnaflarımız ilk önce bize başvursun" dedi.


Okul kıyafetlerindeki uygulamalar hakkında esnaflara uyarılarda bulunan Ahmet Akbaş, tekstilci olan esnafların muhakkak okulları ziyaret ederek yetkililerden bilgi alması gerektiğini söyledi. Başkan Akbaş, "Okul kıyafetleri konusunda iş sadece bir iki kişiye kalmasın. Samsun, okul kapasitesi yüksek bir il. Bununla ilgili okulları tekstilci arkadaşlarımız ziyaret etsinler. Esnaflar, veliler ve açısından iyi olacaktır. Yeni yasayla hayata geçen uygulama sonrası üretim bir ya da iki firmaya kalırsa, kaliteden yoksun kalır ve fiyatta yüksek olur. Bunun için esnaflarımız bizimle irtibata geçsin. Okul kıyafetleri değişen okullar bizlere müracaat etmektedir. Biz yönlendirmeler yapmaya çalışıyoruz. Bu konuda esnaflarımızı bizimle irtibat kurmaya davet ediyorum" dedi.

Geçen ramazan bayramında esnafların rahat bir nefes aldığını da söyleyen Başkan Ahmet Akbaş, "Bayramda esnafımız iyi bir dönem geçirdi. Umduğunu bir nebzede olsa yakalamış oldu. Esnaflarımız markaları yakında takip ediyor ve önümüzdeki kurban bayramını, düğün sezonu dönemini de iyi değerlendirecektir. Şu anda iyi günler geçiriyoruz. Esnaflarımız yıl bitimine kadar bayram, okul ve tatil dönemini iyi değerlendirmelidir. Biz tekstil sektöründeki alışverişten ve ticaretten memnunuz" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.