bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Öğrenciler Emşav’da

SAMSUN

Samsun Ahmet Sarı Anadolu Lisesi öğrencileri Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Karadeniz Temsilciliği’ni ziyaret etti.Samsun Ahmet Sarı Anadolu Lisesi öğretmenleri Serkan Yavuz ve Şükran Birel, 12 öğrenci ile...

Samsun Ahmet Sarı Anadolu Lisesi öğrencileri Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Karadeniz Temsilciliği’ni ziyaret etti.

Samsun Ahmet Sarı Anadolu Lisesi öğretmenleri Serkan Yavuz ve Şükran Birel, 12 öğrenci ile birlikte EMŞAV Karadeniz Temsilciliği’ne ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette EMŞAV Karadeniz Temsilcisi Bilal Erim, Polis Emeklileri Derneği Samsun Şube Başkanı Metin Çağlarırmak, şehit yakınları ve gaziler hazır bulundu. Bilal Erim, konuklarına EMŞAV ve Samsun şehitleri hakkındı bilgi verdi, anılarını anlattı. Öğrenciler Başkan Erim'e çiçek takdim etti. Şehitlerin fotoğraflarını inceleyen öğrenciler duygulu anlar yaşadı. Öğretmenler ve öğrenciler kendilerine gösterilen ilgiden dolayı EMŞAV yetkililerine teşekkür etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.