bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Murzioğlu: “barışın Ve Huzurun Değeri Bir Kat Daha Artmakta”

SAMSUN

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, "Karşılıklı sevgi, saygı ve dayanışma duygularının arttığı bayram günlerinde, barışın ve huzurun değeri bir kat daha artmaktadır” dedi.TOBB Yönetim Kurulu Üyesi...

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, "Karşılıklı sevgi, saygı ve dayanışma duygularının arttığı bayram günlerinde, barışın ve huzurun değeri bir kat daha artmaktadır” dedi.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, bütün Türk milleti ve İslam aleminin bayramını kutladı. TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, yayımladığı Kurban Bayramı mesajında, “İnsani ve toplumsal değerlerin yoğun olarak hissedildiği ve yaşandığı dini bayramlarımız, yüzyıllardır kutladığımız mutluluk günlerimizdir. Karşılıklı sevgi, saygı ve dayanışma duygularının arttığı bayram günlerinde, barışın ve huzurun değeri bir kat daha artmaktadır” ifadelerini kullandı.

Kurban Bayramı’nın ülkeyi aydınlık geleceğe ulaştırmayı şiar edinmiş, büyük milletimize, İslam alemine, huzur ve hoşgörüye her günkünden daha çok ihtiyacı olan bütün insanlığa mutluluk ve başarı getirmesini temenni eden Murzioğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Türkiye, kazanımları, ekonomik performansı, genç ve nitelikli nüfusu, siyasi, iktisadi ve beşeri alanda yükselen standartları sayesinde, parlak bir geleceğe doğru umut dolu yürüyüşünü sürdürmektedir. Milletimizin mutlu ve huzurlu olması, refah içerisinde yaşaması, yarınlara güvenle bakabilmesi için elbirliğiyle çalışmaya bugün olduğu gibi yarında devam etmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, camiam adına, barış ve kardeşlik duygularını daha da güçlendirecek Kurban Bayramı'nın büyük milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum.”

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.