bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Müdüre Veda Yemeği

SAMSUN

Canik Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü personeli, İl Müdürlüğü Ar-Ge Şubesi’ne tayini çıkan Müdürleri Yener Günay’a veda yemeği düzenledi.Canik Kaymakamlığı Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü görevini...

Canik Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü personeli, İl Müdürlüğü Ar-Ge Şubesi’ne tayini çıkan Müdürleri Yener Günay’a veda yemeği düzenledi.

Canik Kaymakamlığı Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü görevini dört yıldan bu yana vekaleten yürüten Ziraat Mühendisi Yener Günay’ın İl Müdürlüğü bünyesindeki Ar-Ge Şubesi’ne tayini çıkması nedeniyle Canik Belediyesi Meşe Kültür Tesisleri’nde veda yemeği düzenlendi. Canik Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü personelinin tam kadro katıldığı yemekte oldukça duygusal anlar da yaşandı.

Yemekte personel adına konuşma yapan İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü bünyesinde Tarımsal Altyapı ve Arazi Değerlendirme Şube Sorumlusu Ziraat Mühendisi Nedim Akkoyunlu, “Tüm mesai arkadaşları olarak müdürümüze yeni görevinde başarılar diliyorum. Bu zamana kadar birlikte çok güzel çalışmalar yaptık. Müdürümüz her zaman herkese aynı uzaklıkta ve aynı yakınlıkta oldu. Her zaman bizlere olumlu ve ılımlı yaklaştı. Kendisine bundan sonraki görev yerinde başarılar diliyoruz. Allah yolunu açık etsin” dedi.

Daha sonra söz alan Yener Günay ise kendisine veda yemeği düzenleyen mesai arkadaşlarına teşekkür ederek, “Canik Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü kurulduğu günden beri birlikte çalıştık. Bu süre zarfında görevimi eksiksiz ve zamanında yapmaya gayret ettim. Hep birlikte güzel ve başarılı çalışmalara imza attığımızı düşünüyorum. Bu bir veda değil. Sizlere kapım her zaman açık. Bundan sonra da inşallah her zaman bir araya geleceğiz. Ben size hakkımı helal ettim, siz de bana hakkınızı helal edin” diye konuştu.

Yemek sonrası Canik Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü personeli, Müdürleri Yener Günay ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.