bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Mmo'dan 'sanatsal' Protokol

SAMSUN

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi Düşevi Sanat Merkezi ile protokol imzaladı.Protokol, MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan ve Düşevi Sanat Merkezi Kurucu Üyesi Cem Kaynar tarafından Makina Mühendisleri Odası Samsun...

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi Düşevi Sanat Merkezi ile protokol imzaladı.

Protokol, MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan ve Düşevi Sanat Merkezi Kurucu Üyesi Cem Kaynar tarafından Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube hizmet binasında imzalandı.

İmzalanan protokol gereği Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube üyeleri ve çocukları, öğrenci üyeleri ve çalışanları; Düşevi Sanat Merkezi tarafından verilen drama, bale, resim, halk oyunları, heykel, tango, temel fotoğraf eğitimi, yazarlık kursu, müzik, kemençe, klasik gitar, popüler gitar, keman, piyano, bağlama ve yoga derslerinde liste fiyatları üzerinden indirim uygulanacak.

Protokolle ilgili açıklama yapan MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan, “Üyelerimize yönelik sürdürdüğümüz çalışmalarda sanatsal eğitim ve etkinlikler alanında da protokol imzaladık. İmzalanan protokollerle üyelerimize yeni ve nitelikli seçenekler oluşturmak istiyoruz” dedi.

Düşevi Sanat Merkezi Kurucu Üyesi Cem Kaynar ise 16. yılına giren Düşevi Oyuncuları’nın bilgi ve tecrübelerini paylaşmak amacıyla Düşevi Sanat Merkezi’ni açtıklarını belirterek, "Yapılan protokol ile MMO üyelerinin yakınları ve çocuklarına kaliteli sanat eğitim hizmeti vereceğiz” diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.