bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Mmo’dan Doğalgaz İç Tesisat Mühendis Yetkilendirme Kursu

SAMSUN

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi, Meslek İçi Eğitim Merkezi (MİEM) kapsamında üyelerine yönelik düzenlediği mühendis yetkilendirme kurslarına “Doğalgaz İç Tesisat Mühendis Yetkilendirme Kursu” ile devam ediyor.‘Makina...

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi, Meslek İçi Eğitim Merkezi (MİEM) kapsamında üyelerine yönelik düzenlediği mühendis yetkilendirme kurslarına “Doğalgaz İç Tesisat Mühendis Yetkilendirme Kursu” ile devam ediyor.

‘Makina Mühendisleri Odası Ana Yönetmelik ve Yönetmelikleri, Mühendislik Etiği, Doğalgazın Tanımı ve Kullanımı, Doğalgaz İç Tesisat Projelendirme Esasları ve Doğalgaz İç Tesisat Uygulama Esasları’ konu başlıkları ile düzenlenen eğitimin sunumu MMO MİEM Kurs Eğitmeni Makine Yüksek Mühendisi Behçet Bal tarafından yapılıyor. Eğitime Samsun, Çorum, Giresun ve Elazığ’dan toplam 13 makine mühendisi katılıyor. Kursun sonunda yapılacak olan sınavda başarılı olan katılımcılara “Doğalgaz İç Tesisat Mühendis Yetki Belgesi” verilecek.

Düzenlenen yetkilendirme kursu ile ilgili olarak basına bilgi veren MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Gökhan Koskos, üyelerinin beklentisi ve bölgesel gelişmeler doğrultusunda MİEM kursları planladıklarını, yeterli katılımın sağlanması durumunda bağlı temsilciliklerde de kurslar açarak üyelerin katılımının sağlandığını söyledi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.