bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Milletvekili Kırcalı ve Başkan Kılıç’tan Muhtarlar Derneğine Ziyaret

SAMSUN

AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı ve Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Muhtarlar derneği Başkanı Erol Andiç ve yönetimini ziyaret etti.

AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı ve Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Muhtarlar derneği Başkanı Erol Andiç ve yönetimini ziyaret etti.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı ve AK Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz ile birlikte Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Erol Andiç ve yönetimini ziyaret etti.

Bafra Muhtarlar Derneğinde gerçekleşen ziyarette yeni başkan Erol Andiç, yönetimi ve çok sayıda muhtarlar katıldı. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyaretin sonunda Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Erol Andiç ve yönetimine başarılar dilediler.

Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Erol Andiç nazik ziyaretlerinden ötürü kendilerine teşekkür ettiğini belirten Andiç, “Bafra Muhtarlar Derneği olarak kurum ve kuruluşlarla uyum içerisinde çalışacağız. Amacımız uzun soluklu yatırımların yapılması adına Muhtarlar Derneği ve yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte ötekileştirmeden tüm muhtar arkadaşlarımla birlikte hareket ederek çözülmesi aciliyet arz den hizmetleri yapılması için elbirliği yaparak, Bafra Muhtarlar derneğimizi hakkı olan yere taşıyacağız” dedi. 

Bafra Muhtarlar Derneği yeni yönetim kurulu ise Erol Andiç, Yusuf Kavak, Fahri Bozok, Erdoğan Akın, Mustafa Safa Kabaş, Saadettin Taner ve Emin Yılmaz isimlerinden oluştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.