bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Lösemili Çocukların Bayram Sevinci

SAMSUN

LÖSEV’e kayıtlı lösemi ve çocukluk çağı kanseriyle mücadele eden minikler Türkiye genelinde yapılan bayramlaşma etkinlikleri ile Ramazan Bayramını kutladı.

LÖSEV’e kayıtlı lösemi ve çocukluk çağı kanseriyle mücadele eden minikler Türkiye genelinde yapılan bayramlaşma etkinlikleri ile Ramazan Bayramını kutladı. Bayramda dans ederek ve oyunlarla neşelenen minik kahramanlar hep bir ağızdan umutla, “İyi Bayramlar” dedi.

“Tüm çocuklar eşit doğar ve en iyi bakım ve tedavilere eşit kavuşurlar” inancı ile yola çıkan LÖSEV- Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, 24 yıldır Lösemili Çocuklar başta olmak üzere tüm çocukluk çağı kanserleriyle mücadele eden minik kahramanlara umut oluyor. Aileleri ile Samsun başta olmak üzere ofislerinin olduğu illerde Bayramlaşma etkinlikleri ile bir araya geliyor. Bayramlaşmalarda çocuklar masal kahramanları ile eğlenirken aileleri de bir arada vakit geçiriyor.

LÖSEV Samsun İl Koordinatörü Muzaffer Gündüz Samsun JAJA Cafe’de yapılan bayramlaşmada yaptığı açıklamada, Biz LÖSEV olarak çok büyük bir aileyiz. 24 yıldır maddi desteklerin yanında manevi olarak lösemi ve kanser ile savaşan hastalarımızın yanındayız. Bugün hep birlikte Ramazan Bayramını kutlarken tek dileğimiz tüm hastalarımız için sağlık diyerek herkese iyi bayramlar diledi.

Samsun’da ki Çocuk ve Yetişkin hasta ailelerin katılımı ile LÖSEV Olarak Bayramın ilk günü düzenlenen Bayram Programı’nda çocuklar gönlünce eğlendi, müzik eşliğinde dans ettiler. LÖSEV Samsun İl Koordinatörü Muzaffer Gündüz ve Sosyal Hizmet Sorumlusu Aslı Akyol aileler ile birlikte bayramlaşarak; kutlamada, çocuklar yaşadıkları zorlu mücadeleyi bir an olsun unutup, keyifli anlar geçirerek hep bir ağızdan “İyi Bayramlar” dilediler.

Tedavide Moral Çok Önemli

Moralin, hayata bağlanmalarının ve psikolojik desteklerin faydalarını da her fırsatta dile getirdik. Bugün burada çocuklarımızın ve annelerinin ve yetişkin kanser hastalarımızın bu zorlu mücadelede verdiği hüznü bir nebze azaltabilmek adına bayram mutluluğunu hep beraber paylaştık. LÖSEV olarak biz hep birlikte güçlüyüz diyerek büyük bir aile olduğumuzu vurguladık.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.